Toplo vas vabim, da se udeležite dogodka »Civilizacija sočutja«, ki bo v četrtek,  8. 9. 2016, ob 19h v Festivalni dvorani Ljubljana.

sacinandana-radhanath-swamiZanimivi gost dogodka Sačinandana Svami je prijatelj Radhanatha Svamija že več kot 40 let. Skupaj sta že veliko preživela. Vežejo ju podobni pogledi na življenje in duhovno rast in hodita po isti duhovni poti.

Sačinandano Svamija poznam tudi osebno in lahko pritrdim mnenju hrvaškega pevca Gorana Karana:

»V čast in zadovoljstvo mi je, da že dvajset let poznam Sačinandano Svamija. Z globino in vedrim duhom mi je že ob prvem srečanju osvojil srce. Ob vsakem najinem ponovnem srečanju se zmeraj lahko prepričam o nenehnem toku njegovih spoznanj, ki kot del njegovih osebnih izkušenj vedno navdihujejo tudi mene in mi vlivajo pogum. Taki ljudje mi bogatijo življenje.«

Upam, da se srečamo!

Petra Mramor,

urednica www.radhanathsvami.si

Nekaj o dogodku in predavatelju

Sačinandana SvamiV Slovenijo prihaja Sačinandana Svami, ugleden avtor, popotnik, predavatelj in učitelj joge, ki že 42 let živi kot menih. Rodil se je v premožni nemški družini, kot najstnik pa se je odločil, da bo postal asket in življenje posvetil delovanju za dobro drugih.

Napisal je sedem knjig in izdal več zgoščenk. V večdesetletnem delovanju je s predavanji, delavnicami in seminarji navdihnil na tisoče in tisoče udeležencev po vsem svetu. Vodi duhovne umike, koncerte kirtana in delavnice duhovne glasbe.

Na septembrskem dogodku »Civilizacija sočutja – duhovne smernice za splošno dobro«, bo s predavanjem na edinstven način osvetlil pomembne teme in nam s praktičnimi modrostmi ponudil pot do odgovorov na marsikateri izziv v življenju.

V interaktivnem delu večera nas bo skozi meditacijo o sočutju popeljal v svet notranjega miru in ravnovesja. S svojo globino, izjemno tenkočutnostjo in širokim znanjem bo skupaj z glasbeno skupino s čudovitimi meditativnimi zvoki gotovo ustvaril nepozaben večer, ki se bo končal s pogostitvijo.

Obeta se nam večer, ki nas zagotovo ne bo pustil ravnodušnih. To bo doživetje, ki ga bomo lahko dodali mozaiku svojega življenja in ga obogatili z novo harmonijo in uspehom.

Lepo vabljeni!

Informacije, povezave in karte

Več o dogodku: http://civilizacijasocutja.blogspot.si

FB: https://www.facebook.com/duhovnesmernice/

Dogodek: https://www.facebook.com/events/520967941436244/

Prodaja vstopnic: www.eventim.si, Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Klicni center: 090 55 77) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, (K)kiosk, Trafika 3DVA, bencinski servisi OMV z multi točko, Kompas, agencija Palma, agencija Alpetour in druga prodajna mesta v sistemu Eventim Si.

Vstopnice so v predprodaji na voljo po 15 €, na dan dogodka pa po 20 €.