journej withinZ veseljem vam sporočamo, da bo maja 2016 v angleščini izšla nova knjiga Radhanatha Svamija The Journey Within (Pot vase). V slovenščini jo bomo predvidoma izdali v dveh letih, o čemer vas bomo seveda obvestili.

New York Times Bestseller

Če se odločite za prednaročilo knjige v angleščini, boste prispevali k temu, da bo prodanih 35.000 izvodov po prednaročilu in bo knjiga postala New York Times Bestseller. To pomeni,  da bo s svojim sporočilom dosegla veliko več ljudi in jim zagotovo pomagala pri osebnostni in duhovni rasti.

Prednaročilo knjige v angleščini

Angleško knjigo lahko do 17. maja po prednaročilu na Amazon.com dobite s kar 35 % popustom, za pičlih 16,16 $. Naročite jo lahko na tej povezavi>>.

Opis knjige The Journey Within (Pot vase)

Radhanath Svami spet navdihuje z dolgo pričakovano knjigo, ki sledi knjigi Pot domov, Avtobiografija ameriškega svamija. Zaupne zgodbe iz njegovih večdesetletnih izkušenj, odkar je duhovni učitelj, opisujejo splošna načela bhakti joge. Ta starodavna filozofija je zaradi razsvetljujočih primerjav z zahodnimi verstvi in ideologijami veliko dostopnejša kot kdaj prej. The Journey Within (Pot vase) vabi bralce iz vseh okolij, da se potopijo v svoje srce in odkrijejo preproste resnice, ki nas vse povezujejo.
Svetovno priznani duhovni vodja Radhanath Svami z opisovanjem svoje poti k razsvetljenju in osebnimi izkušnjami demistificira starodavno pot bhakti, tako da zajame njeno bistvo in nam pojasni preprosta načela, s katerimi lahko uravnotežimo življenje.
S preudarnimi besedami poenostavi duhovne pojme in odgovori na brezčasna vprašanja ter z iskrenim pripovedovanjem oživi to sveto filozofijo. Kaj je ljubezen? Kaj je duša? Kdo je Bog? Kako lahko živimo v materialnem svetu, ne da bi izgubili stik z duhovnim?
V jedrnatem in dostopnem jeziku pojasni, kako odgovoriti na ta ključna vprašanja, in ponudi najpreprostejše rešitve za življenjske težave. Začnite svoje potovanje vase in odkrijte pot samospoznavanja in preobrazbe.