“Knjiga je polna ganljivih, prijetnih in na trenutke srce parajočih prigod, ki jih avtor opisuje zelo čustveno in z neverjetnim pripovednim darom. Zaradi slikovitih in prodornih opisov je dragocen dragulj, ki bralca obogati z vsem sijajem.”
 
Steven Rosen, avtor knjig Essential Hinduism in The Yoga of Kirtan
 
 
Pot domov je ena najbolj osupljivih in zaupnih zgodb o generacijskem potovanju na Vzhod, na katerem Radhanath Svami najde pravi cilj vseh iskanj. Življenjska izpoved in dogodivščine ameriškega svamija bralcu dajejo priložnost, da tudi sam izkusi podobno preobrazbo.”
 
David Frawley, vodja Ameriškega inštituta za vedske študije
 
 
 
 
 
 
Pot domov je edinstvena in zaupna pripoved o poti skozi ogenj bhakti joge in izjemno, sveto indijsko pokrajino do posvetitve v svamija. To potovanje lahko navdihne prav vsakogar.”
 
Šiva Rea, učiteljica joge
 
 
 
 
 
Pot domov, avtobiografija Radhanatha Svamija, je osupljiva zgodba, ki jo je treba prebrati. Čeprav njegova pot iz zunanjega v notranji svet vzbuja globoko občudovanje, lahko marsikoga prestraši, saj je zaradi ljudi različnih ras in ver prestal veliko telesnih, gmotnih in duševnih stisk in se skoraj znašel v objemu smrti. Kljub vsemu pa je kot goreč iskalec resnice neomajno nadaljeval pot.”
 
B. K. S. Iyengar, avtor knjige Light on yoga
 
 
 
 
 
“Knjige, kot je Pot domov, nam dajejo izjemno priložnost za druženje oziroma satsang z duhovnimi iskalci, svetniki in svetimi bitji, katerih življenje opisujejo. To nas lahko celostno preobrazi, saj postanemo taki kot tisti, s katerimi se družimo.”
 
Sharon Gannon, avtorica knjig Jivamukti Yoga in Yoga & Vegetarianism
 
 
 
 
 
“To je navdihujoča pripoved o ‘našem’ duhovnem romanju na Vzhod. Popelje nas na osupljivo pot notranje prebuditve.”
 
Ram Dass, avtor knjige Be Here Now
 
 
 
 
“Radhanathova pripoved nas, otroke blaginje, vabi, naj malo globlje pogledamo, kako smo našli, izgubili in obdržali vero, se ji odrekli in jo (znova) dobili – kako smo lahko šestdeseta leta prejšnjega stoletja videli kot čas milosti in čudežev. Za to vabilo smo Svamiju Radhanathu lahko vsi hvaležni.”
 
Francis X. Clooney, S. J., profesor primerjalne teologije na harvardski teološki fakulteti