sodobni vodnik po starodavnih modrostih joge

»V tem zahtevnem svetu nas stvari zlahka odvrnejo od tistega, kar je najpomembnejše pri iskanju sreče. Resnično srečo lahko najdemo, ko telesne in umske potrebe uskladimo s svojim pravim jazom, dušo.«

Naroči knjigo

Poglej video

Pot vase, vodnik do zdravega duhovnega življenja, je dolgo pričakovano nadaljevanje knjige Pot domov, ki bralce vodi skozi bistveni nauk bhakti joge. To duhovno izročilo nam z odgovori iz svetih spisov ponuja preobrazbo po poti ljubezni in vdanosti. Odlične zgodbe in praktični nasveti, ki nam jih avtor Radhanath Svami podaja v knjigi, nam to starodavno pot pojasni tako, da za sodobnega človeka zajame njeno bistvo in preprosta načela, s katerimi lahko uravnotežimo naša življenja.

Poenostavi duhovne pojme, odgovori na brezčasna vprašanja in z iskrenim pripovedovanjem osebnih izkušenj lepo oživi to sveto filozofijo. Kaj je ljubezen? Kaj je duša? Kdo je Bog? Kako lahko živimo v materialnem svetu, ne da bi izgubili stik z duhovnim?

K sebi vabi bralce iz vseh okolij in religij, da odkrijejo preproste resnice, ki nas združujejo.

Knjiga je zato namenjena vsem, ki želijo odgovore na ključna vprašanja in iščejo najpreprostejše rešitve za življenske izzive. Navdušila bo tudi tiste, ki se ukvarjajo z jogo in jih zanima več o starodavni duhovosti, ki stoji za priljubljeno telesno vadbo. Knjiga je tudi brezčasen in univerzalen vodnik za celovito osebnostno in duhovno rast.

Opis knjige

 • je visoko kakovostno oblikovana,
 • obsega nekaj čez 300 strani kakovostnega 120-gramskega papirja,
 • je trdo vezana,
 • ima plastificirani barvni ščitni ovitek, okrašen z UV-lakom,
 • je izdana le v 1000 izvodih.

MNENJA O KNJIGI POT VASE

Knjigo priporočajo znane osebnosti, kot tudi bralci

MEDNARODNE OSEBNOSTI

»Radhanath Svami je edinstvena duhovna osebnost našega časa.
Je izkušen učitelj in moder vodja, ki me navdihuje s svojim znanjem. Ne spreglejte
draguljev modrosti in poguma, ki jih vsebuje ta izjemna knjiga.«

dr. CORNEL WEST, Filozof, akademik, aktivist, pisec

»Radhanath Svami nam je skozi pisanje z nežno in zapeljivo lahkotnostjo, ki jo izžareva tudi osebno, prinesel Božansko Luč. Ta knjiga nas radostno približa resnici v nas samih.«

RUSSELL BRAND, SODELAVEC KOLIDŽA ALL SOULS NA UNIVERZI V OXFORDU

»Pot vase je sodobno raziskovanje različnih starodavnih vprašanj o jazu, bogastvu, božanskem, materializmu, težavah, iluziji, zavesti in podobnem. To je druga knjiga Radhanatha Svamija, ki je tako poučna in dih jemajoča kot prva in bo zagotovo postala eno ključnih del o razsvetljenju.«

dr. MATTHEW J. OFFORD, ČLAN BRITANSKEGA PARLAMENTA

»Knjiga Radhanatha Svamija je hkrati splošna razprava o človeškem iskanju in podroben vodnik za tiste, ki bi radi hodili po poti ljubezni in miru v tem času osebnih in družbenih stisk.«

ALFRED FORD, PRAVNUK HENRYJA FORDA; SKRBNIK SKLADA AVTOMOBILSKE DRUŽBE FORD
VEČ MEDNARODNIH RECENZIJ

ZNANI SLOVENCI

“Knjiga Pot domov je avtobiografija, a vsebuje vse elemente vznemirljivega pustolovskega romana, potopisa in duhovne literature. Dogodki, nemalokrat na meji verjetnega, se vrstijo z izjemno hitrostjo in so prekinjeni zgolj z avtorjevimi kratkimi povzetki v obliki globokih življenjskih in duhovnih spoznanj.”

Adi Smolar, pesnik, kantavtor

“Pot domov je pripoved o tem, kaj pomeni klic usode in kaj predano iskanje svojega poslanstva … Opisal je svojo pot domov, da bi nas opogumil, naj tudi mi krenemo po svoji.”
‘Naš mali Richie je ljubek, ampak tako nenavaden,’ sta pojasnjevala starša, zakaj …

dr. Manca Košir, publicistka

“Pot domov je knjiga, s katero lahko začne vsak človek razumeti tudi mantro Hare Krišna, Hare Rama … Sam sem bil bogato poplačan, ko sem jo prebiral. Predvsem pa ni nikakršna verska propaganda ali recept …“

Tone Partljič, pisatelj in dramaturg
VEČ SLOVENSKIH RECENZIJ

MNENJA BRALCEV

Pot domov je brez dvoma knjiga, ki bralca ne pusti ravnodušnega in praznega. Nasprotno, po prebrani zadnji strani veš, da si tudi sam prejel del tega, kar je iskal in našel pisec.

Marjeta Doler Tošič, Žalec

Ni nam treba iti na Mount Everest. Za začetek vzemimo v roke Pot domov,  Avtobiografijo ameriškega svamija  in morda bomo našli sestavljanko, ki se bo prilegala našemu srcu.

Uroš Lebar, Višnja Gora

Pot domov je čudovita življenjska zgodba o iskanju Boga in višje resnice, ki širi obzorja človeškega duha ter na bralca naredi fantastičen vtis in mu da nepozabno življenjsko izkušnjo.

Dejan Babosek, Ljubljana
MNENJA SLOVENSKIH BRALCEV

Naročilo knjige

  Ime in priimek (obvezno)

  E-poštni naslov (obvezno)

  Ulica (obvezno)

  Poštna številka in kraj (obvezno)

  Telefon

  29,95 EUR

  Paket ugodnosti

  Pot vase