Novo leto je mejnik v našem življenju in čas za premišljanje o tem, kje smo bili, kje smo in kam bi radi šli.Happy-New-Year-2014-Wallpaper

To je tudi čas za razmišljanje o neuspehih in napakah v duhovnem življenju. Na poti bhakti je vse namenjeno preobrazbi. Če nam je preteklo leto prineslo trpljenje, se lahko potolažimo s tem, da je smisel vseh bolečin in nadlog zdrav napredek. Danes moramo razmisliti o tem, kaj si resnično želimo.
Za nas, ki se posvečamo duhovnosti, je pomembno, da v življenju redno delamo inventuro. Da bi preobrazili svojo zavest in se povezali z Gospodarjem svojega srca, potrebujemo vodstvo in zavetje. Danes odločno sklenimo, kam si zares želimo v življenju.
Da bi dosegli pravi uspeh, potrebujemo moč, ki je nad nami, in družbo iskrenih duš. Trdno se moramo odločiti, da se bomo zatekli k svetim Božjim imenom, in se trezno zavedati, da smo leto bliže smrti.

Razmišljati moramo o smislu življenja, in tako bomo zagotovo dosegli večno življenje, ki je nad minljivim obstojem tega sveta.

Vsem želim zelo srečno novo leto!
Radhanath Svami